Články, Informace výrobců, Výplně otvorů

Historizující střešní okna Solara na pražské Kampě

Veliké ateliérové střešní okno Solara HISTORIK a historizující střešní okna Solara KLASIK jsou v jedinečném Pinkasově paláci na Kampě. Dům je mezi Karlovým mostem, řekou Vltavou a kanálem Čertovkou – krása po všech směrech.

Díky striktním limitům památkové ochrany je realizace vhodného a pro bydlení či práci výraznějšího prosvětlení podkrovních prostor v historických částech obcí oříškem. Na tento problém se zaměřuje rodinná manufakturní firma Solara. Historizující střešní okno Solara KLASIK má téměř dvojnásobnou plochu skla ve srovnání s běžným střešním oknem povoleného rozměru. Ateliérové střešní okno Solara HISTORIK umožňuje velkoplošné atraktivní prosvětlení.

Solara HISTORIK umožňuje velkorysé prosklení historických domů

Kontaktujte nás pro konzultaci či objednávku.

Střešní okna Solara zachovaní citlivý vnější vzhled a v rámci limitům památkové ochrany maximalizují prosvětlení a otevření interiéru pro uživatele. Výroba je zaměřena na autentické a ekologické materiály.

Střešní okno Solara KLASIK u Karlova mostuStřešní okno Solara KLASIK – historizující střešní okno, replika původních kominických výlezů

Více o historizujícím střešním okně Solara KLASIK najdete zde.
Více o historizujícím ateliérovém prosklení Solara HISTORIK je zde.

podle podkladů společnosti Solara