Beton, Informace výrobců

Betonová dlažba pro náročné zákazníky

Moderní betonová dlažba již není jen šedá a nudná, jak jsme byli dlouhá léta zvyklí, ale díky moderním technologiím dokáže uspokojit i esteticky náročného zákazníka. Mezi tyto nové a vzhledově velmi přitažlivé dlažby nepochybně patří výrobky tryskané a výrobky vytvářené technologií colormix – tzv. melírované dlažby – společnosti Prefa Brno.
Pro výrobu tryskaných dlažeb lze použít nejrůznějších barevných kameniv, která spolu s mnoha barevnými variantami betonu vytvářejí po otryskání dlažby a odhalení barevného kameniva nepřeberné množství vzhledově velmi zajímavých kombinací. Tryskané dlažby jsou svým vzhledem schopny uspokojit i nejnáročnější zákazníky.
 
Tryskaná dlažba – bílá a oranžováTryskaná dlažba – hnědá a smetanováMelírovaná dlažba Santorini
Melírovaná dlažba vyráběná technologií colormix v sobě kombinuje několik variant barevných betonů. Díky promísení různých barev je docíleno jedinečného vzhledu a při kvalitně provedené pokládce dle doporučení výrobce získáme originální a vzhledově neopakovatelnou betonovou plochu.
Tryskané a melírované dlažby jsou stálobarevné, protiskluzové, dobře se udržují a odolávají povětrnostním vlivům. Samozřejmostí u těchto dlažeb je jejich výborná trvanlivost a dlouhá životnost.
 
Melírovaná dlažba RhodosMelírovaná dlažba KorfuMelírovaná dlažba Zakynthos
Všechny tyto dlažby je dnes možno vyrobit v nejrůznějších tvarech a rozměrech. Tryskaná i melírovaná dlažba však nejlépe vyniknou, pokud pro pokládku zvolíme velkoformátovou dlažbu, kdy výsledný vzhled betonové plochy bude rušen minimem spár.
Pro více informací navštivte www.prefa.cz.
tisková zpráva