Články, Informace výrobců

Novinky Ruukki na veletrhu Střechy Praha 2015

Na veletrhu Střechy Praha 2015, který se koná 22.–24. 1. 2015 v PVA v Praze-Letňanech, představí finská společnost Ruukki solární střešní panely integrované přímo do krytiny, ocelovou krytinu Classic Plus a patentované provedení přední hrany krytin. Návštěvníkům veletrhu nabídne také lákavé slevy.

Návštěvníci veletrhu Střechy Praha 2015 budou moci jako první v ČR získat informace o horké novince pro rok 2015 na našem trhu – solárních panelech Ruukki Classic Solar, které jsou plně integrovány do střešní krytiny Classic. Řada domů ve Skandinávii je již dnes využívá jako přídavný energetický zdroj pro ohřev teplé vody a vytápění rodinných domů.

K vidění bude také krytina Ruukki Classic Plus nově v povrchové úpravě Purex se zárukou 40 let a nové provedení přední hrany střešních krytin Ruukki Monterrey a Finnera.

Společný stánek firmy Ruukki a společnosti Realvestav má číslo 313 a najdete ho v hale 3.

tisková zpráva

Integrované solární panely Ruukki Classic Solar nejsou na střeše domu téměř vidětIntegrované solární panely Ruukki Classic Solar nejsou na střeše domu téměř vidětSystém pro ohřev teplé vody Ruukki Classic SolarIntegrované solární panely Ruukki Classic Solar