Články, Informace výrobců, Průmysl a obchod

Dosting má nový web a e-shop

DOSTING, spol. s r. o., dodavatel zateplení, prosvětlení a opláštění staveb, spustil nové webové stránky. Již úvodní strana vám dá ucelený přehled o dodávkách výrobků a služeb pro pozemní stavby všeho druhu. Dále zde najdete odkazy na jednotlivé typy staveb, do kterých se výrobky firmy DOSTING hodí a kde byly použity.

Dosting má nový web a e-shop

Na nových webových stránkách jsou samozřejmě přehledné informace o společnosti, referenční stavby i kontakty na jednotlivá oddělení firmy. Navíc byla pro architekty a projektanty otevřena technická sekce, kde najdete jednotlivá typová řešení a také se můžete obrátit pro technickou podporu.

Poslední, čerstvou novinkou je nový e-shop, kde můžete nakoupit značkovací techniku a elektrické a manuální otvírače.

Letiště Brno-Tuřany, prosklené fasády, světlíky, okna, dveře

DOSTING je středně velkou firmou. Již více než 20 let je partnerem zákazníků pro zateplení, prosvětlení a opláštění staveb se specializací na moderní prosklené a provětrávané fasády s nejrůznějšími obkladovými materiály a střešní světlíky všech typů.

BEA Centrum Olomouc, provětrávaná fasáda z hliníkových kompozitních panelů ALUBONDČTP BRNO, provětrávaná fasáda z hliníkových kompozitních panelů ALUBONDMěstské vily, Bratislava, obložení panely ALUBONDBEST, Nehvizdy, hliníková okna, skleněné obložení stěn, provětrávaná fasáda ALUBONDHAMA, Brno, hliníkové prosklené stěny, provětrávaný plášť a obložení dřevemCERIT – FI MU, Brno, hliníková okna, prosklená fasáda a automatické dveře

Navštivte www.dosting.cz a www.eshopdosting.cz.

podle podkladů společnosti DOSTING