Projekty

Komerční banka otevřela modernizovanou pobočku v Plzni

Rychlejší a kvalitnější obsluha, příjemné prostředí, bezbariérový kontakt s klientem a moderní technologie – to jsou základní charakteristiky modernizované pobočky Komerční banky v Plzni (ul. Goethova 1). Během letošního roku projde obdobnou změnou 45 poboček, dalších přibližně 40 z celkových 398 poboček Komerční banky bude následovat v roce 2016.

V rámci stavebních prací, které se realizovaly od ledna do listopadu letošního roku, došlo nejdříve k rekonstrukci vstupní haly, původního sálu a expresní zóny banky. Součástí změn bylo také odstranění původního zábradlí na schodištích a obkladů stěn a sloupků. Vedle sádrokartonových příček byly instalovány interiérové prosklené stěny. Jako ochrana proti nadměrnému oslunění jsou za všemi prosklenými fasádami osazeny vnitřní stínicí žaluzie. Ve většině prostor jsou rovněž nové nášlapné vrstvy podlah, ale i třeba nové osvětlení. Investiční náklady na rekonstrukci, kterou zajišťovala společnost Trigema, dosáhly 38 miliónů korun.

Komerční banka otevřela modernizovanou pobočku v PlzniKomerční banka otevřela modernizovanou pobočku v PlzniKomerční banka otevřela modernizovanou pobočku v Plzni

tisková zpráva, wd