Průmysl a obchod

Záruka 15 let na fólie DELTA®-PREMIUM

Německá společnost Dörken vyrábí pojistné hydroizolace do šikmých střech pod označením DELTA® už od roku 1961. Fólie jsou dlouhodobě měřítkem kvality na náročném evropském trhu a jsou ověřeny používáním v praxi. Použité prvotřídní materiály při výrobě a kontrola v každém stupni výrobního procesu zaručují vysokou kvalitu, bezpečnou funkci a životnost. Zákazníci se na tuto kvalitu mohou spolehnout už dlouhá léta, proto nově poskytuje Dörken na výrobky fólií z rodiny DELTA®-MAXX a DELTA®FOXX nadstandardní 15letou záruku na funkčnost fólie v zabudovaném stavu.

Záruka 15 let na fólie DELTA®-PREMIUM

„V roce 1987 jsme začali s výrobou první difuzně otevřené fólie DELTA®-PURAFOL, která byla předchůdkyní fólie DELTA®-MAXX. Taktéž fólii DELTA®-FOXX vyrábíme již od roku 1997. Tyto zkušenosti ověřené v reálných podmínkách v praxi (fólie řady DELTA®-MAXX 30 let a fólie řady DELTA®-FOXX 20 let) nás jako jediné na trhu vedly k rozhodnutí poskytnout takovouto nadstandardní záruku v oblasti pojistných hydroizolacií,“ říká jednatel společnosti Jiří Ledvinka.

Záruka 15 let na fólie DELTA®-PREMIUMZáruka 15 let na fólie DELTA®-PREMIUMZáruka 15 let na fólie DELTA®-PREMIUM

Záruka 15 let na fólie DELTA®-PREMIUMZáruka 15 let na fólie DELTA®-PREMIUMZáruka 15 let na fólie DELTA®-PREMIUM

15letá záruka se vztahuje na funkčnost produktu a týká se fólií DELTA®-MAXX, DELTA®-MAXX PLUS, DELTA®-MAXX WD, DELTA®-MAXX X a fólií vhodných na dešti odolní podstřeší DELTA®-FOXX a DELTA®-FOXX PLUS. Podmínkou poskytnutí této speciální záruky je dodržení zásad, které stanovuje výrobce. Ty jsou uvedeny na www.dorken.cz a www.dorken.sk v sekci „Ke stažení“.

Speciální záruční podmínky se vztahují na uvedené výrobky zakoupené koncovým zákazníkem po 1. 1. 2018.

tisková zpráva, wd