Informace výrobců

Aplikační videa Ceresit poradí, jak na přípravu podkladu nebo správné lepení obkladů a dlažeb

Tři nová profesionální aplikační videa od značky stavební chemie Ceresit seznamují odbornou veřejnost názorně s postupem prací při přípravě podkladu pro podlahy – včetně vyplňováni děr a trhlin, vyrovnání podlah a speciálními aplikacemi, přípravě podkladů stěn – ať už betonových stěn, s cementovou omítkou či z dřevotřísky a s pracovním postupem pro lepení a spárování obkladů a dlažby v koupelně – od penetrace, hydroizolace, přes lepení obkladu na stěny či dlažby na podlahu až po spárování.

Profesionální podpora pro všechny, kteří chtějí při práci s produkty Thomsit a Ceresit dosáhnout vynikajících výsledků, je dostupná jak s českým zvukem, tak v anglické verzi s českými titulky. Každé ze tří videí má délku cca 10 minut, ale získat lze i sestříhané soubory s kratšími úseky, zaměřující se na konkrétní pracovní krok.

Video názorně popisující přípravu podkladu pro podlahy, popisuje práci s penetracemi Thomsit R 777 (disperzní penetrační nátěr) a Ceresit CN 94 (speciální penetrační nátěr), opravnými hmotami Ceresit CN 83 (rychletvrdnoucí hmota), Ceresit CN 87 (rychletvrdnoucí vyrovnávací hmota) a Ceresit CX 20 (montážní a opravná hmota), přísadou pro zvýšení přilnavosti opravných hmot Ceresit CC 81, dvousložkovou bleskovou opravnou pryskyřicí Thomsit R 726 a samonivelační hmotou Ceresit CN 69.

Video s přípravou podkladu pro stěny ukáže správnou aplikaci montážního cementu Ceresit CX 5, montážní a opravné hmoty Ceresit CX 20 a penetrací Ceresit CT 17, Ceresit CN 94 a Ceresit CT 19.

Ve videu s pokládkou obkladů a dlažby v koupelně uvidíte mezi obkladači dobře známé a oblíbené penetrace Ceresit CT 17 a CN 94, hydroizolace Ceresit CL 51 a CL 152, lepidla Ceresit CM 12, CM 15 a CM 17, inovovanou spárovací hmotu Ceresit CE 40, lepidlo pro lepení zrcadel PATTEX ONE FOR ALL, sanitární silikon Ceresit CS 25 a silikonovou impregnaci pro spáry i dlažbu Ceresit CT 10.

podle podkladů společnosti Henkel ČR