Průmysl a obchod

Novinka – flexibilní lepidlo Knauf Flexkleber Schnell

Zajímavou novinkou na trhu je stavební flexibilní cementové lepidlo se sníženým skluzem Knauf Flexkleber Schnell. Je určeno pro pokládku na plochy, které mají být rychle pochozí, např. schody, chodby, sanitární místnosti atd. Lze spárovat již po třech hodinách, a proto je vhodné i na renovace a opravy v případě, kdy je potřebná úspora času nebo je např. nutné vyměnit pouze jednotlivé obkladačky. Lepidlo je mrazuvzdorné a hodí se prakticky na všechny druhy běžných keramických obkladů včetně velkého formátu v interiéru i exteriéru.

Lepidlo Knauf Flexkleber Schnell je vhodné pro lepení „dlažby na dlažbu“ a pro podlahové vytápění. Možnost aplikace Buttering Floating. U rekonstrukcí koupelen významně urychluje práci ve spojení s hydroizolační tkaninou Knauf Hydroflex. K dostání je v igelitových 20kg pytlích, ve kterých vydrží až 12 měsíců od data výroby.

Novinka –flexibilní cementové lepidlo se sníženým skluzem Knauf Flexkleber SchnellNovinka –flexibilní cementové lepidlo se sníženým skluzem Knauf Flexkleber Schnell

Další informace najdete zde.

podle podkladů společnosti Knauf Praha