Informace výrobců

Plochá betonová taška KMB ROTA

Vedle tradičních typů střešních tašek KMB BETA a KMB HODONKA si rychle získal oblibu také nejnovější přírůstek do portfolia společnosti – plochá betonová taška KMB ROTA. Stejně jako další produkty KM BETA je nová taška vyráběna osvědčenými technologiemi a dosahuje prvotřídní kvality, která je zárukou její dlouhé životnosti. 

Plochá betonová taška KMB ROTAStřešní tašky KM BETA se vyrábí z přírodních a ryze českých materiálů, vyznačují se velkou odolností vůči nepříznivým venkovním podmínkám a jsou použitelné i pro šikmé střechy se sklonem již od dvanácti stupňů. To z nich společně s širokým výběrem barevných variant a povrchových úprav právem dělá nejoblíbenější krytinu na trhu, která směle konkuruje i globálním firmám.

Taška KMB ROTA je určena pro krytí šikmých střech se sklonem od 15 do 90 ° a její použití není omezeno nadmořskou výškou. Vyznačuje se hladkým povrchem a nová speciální úprava jí pomáhá lépe odolávat povětrnostním vlivům. Taška se vyrábí jen v černé barvě v lesklém provedení Briliant. Díky svému tvaru se hodí pro moderní stavby s hladkou jednoduchou linií.

Kromě krytiny zahrnuje střešní systém KM BETA více než 50 doplňkových výrobků, které profesionálně řeší technické detaily i těch nejnáročnějších konstrukcí. Jako jediný výrobce v ČR nabízí betonové střešní doplňky. Ve srovnání s betonovými prvky, jejichž životnost je až sto let, je životnost dosud používaných plastových variant jen přibližně třetinová.

Slunečné dny na začátku podzimu nabízejí poslední možnost pro opravu a výměnu střešní krytiny. KM Beta navíc tradičně v tomto období nabízí různé typy tašek za zvýhodněnou cenu. Více informací najdete na www.kmbeta.cz.

podle podkladů firmy KM Beta

Plochá betonová taška KMB ROTAPlochá betonová taška KMB ROTA