Informace výrobců

Designové skleněné výrobky TECE

Sklo bylo vynalezeno několik tisíciletí před naším letopočtem, ovšem až v současnosti posouváme možnosti jeho využití dále, jeho nadčasovost je doslova unikátní. Sklo je něco, co naše smysly vnímají jako symbol luxusu a krásy. TECE využívá sklo napříč svým produktovým portfoliem – od sprchových žlábků až po podlahové topení.

Skleněná ovládací tlačítka
Nejčastěji se můžeme setkat se sklem u ovládacích tlačítek. Jeho použitím dostala koupelna úplně jiný druh detailu. Ovládací tlačítka TECEloop a TECEsquare mají originální design, který je nyní podtržen unikátním materiálem. A protože je sklo materiál, který nám umožňuje mnoho barevných variant, tak i tato ovládací tlačítka lze barevně uzpůsobit vašemu interiéru. O všech nabízených variantách se můžete informovat u vašich dodavatelů nebo přímo u společnosti TECE.

Skleněné ovládací tlačítko TECEloopSkleněné ovládací tlačítko TECEsquare


Skleněný rošt sprchového žlabu
Setkat se sklem se můžete např. u roštu sprchového žlabu. Tato varianta je naprosto bezpečná, protože sklo sprchového žlabu je speciálně upravené a jeho odolnost je zvýšena na zatížení až na 300 kg. Barevné varianty lze kombinovat i s ovládacími tlačítky a tím provázat design celé koupelny. Sklo působí velice elegantně a lze ho použít jak u moderních koupelen, tak u replik – retro koupelen. Využití je skutečně široké. 

 Skleněný sprchový žlábek TECEdrainlineSkleněný sprchový žlábek TECEdrainline

Skleněný kryt rozdělovače podlahového topení a skleněné termostaty
Když vám dispozice bytu nebo rodinného domu neumožňuje instalaci skříně rozdělovače podlahového topení mimo viditelné prostory, potom musíte vyřešit problém, jak elegantně skříň zakrýt. A co může být elegantnějšího než kryt z tvrzeného skla, který jednoduše přilne k povrchu vaší stěny… A protože musíte teplo v jednotlivých místnostech regulovat, připravili jsme pro vás skleněné interiérové termostaty. Jak je u společnosti TECE dobrým zvykem, nejen materiál spojuje jednotlivé interiérové prvky, ale i jejich barva. A proto i zde lze kombinovat barvu termostatu s krytem skříně.

Skleněný kryt skříně rozdělovače podlahového topeníDesignový termostat můžete sladit i s toaletou budoucnosti TECElux

WC terminál TECElux
TECE je průkopníkem ve světě sanitárních technologií. Již v roce 2015 představila výrobek s názvem TECElux. Tento WC terminál nám nabízí mnoho technických výhod. TECElux je první montážní prvek instalovaný ve zdi a přesto po jeho instalaci a finálním obložení stále umožňuje výškové nastavení toalety, a to bez jakéhokoli bourání. Dále vám nabízí možnost odtahu pachu přímo z keramiky toalety, elektronické ovládání splachování, elegantní podsvícení a hlavně… TECElux je zakryt krásným skleněným krytem v různých barvách. Tím se stane dominantou vaší koupelny.

Inteligentní toaleta TECElux v černé barvěToaleta TECElux v bílé barvě

Více o tom, co mají sklo a TECE společného, zjistíte na www.tece.cz.

podle podkladů společnosti TECE Česká republika