Projekty

P3 předala první budovu v parku P3 Prague D11

Společnost P3, vlastník, developer a správce průmyslových nemovitostí, dne 8. června 2016 slavnostně předala firmě Exiteria, a. s., novou budovu v parku P3 Prague D11. Hala o rozloze 21 047 m² je vůbec první, která v tomto parku vyrostla, a společnost Exiteria zde bude využívat prostory o rozloze 10 787 m² pro své nové distribuční centrum. Exiteria provozuje český internetový maloobchod s nábytkem a e-shopy MABYT a MT-nábytek.

Dokončením této budovy P3 symbolicky otevřela park, v němž má, v návaznosti na nedávno realizovaný nákup pozemků, k dispozici dalších 133 000 m² k vybudování skladových a kancelářských prostor. Touto transakcí společnost posílila svoji pozici na pražském trhu a doplnila stávající portfolio strategicky umístěných parků P3 v okolí hlavního města, jako jsou P3 Prague D8 nebo P3 Prague Horní Počernice.

P3 předala první budovu v parku P3 Prague D11 – halu o rozloze 21 047 m²

Při výstavbě haly bylo použito několik unikátních řešení. Ve všech skladovacích prostorách a kancelářích je umístěno energeticky úsporné LED diodové osvětlení. Budova má také atraktivní světlou výšku – 12,2 m a díky tomu disponuje kapacitou o 20 % větší, než je běžné. Nachází se zde osm nakládacích můstků pro kamiony, dva přímé vjezdy a nadstandartních šest nakládacích můstků pro malé dodávky. Budova je řešena jako dvouhlavý sklad, kde jsou nakládací můstky umístěny po obou stranách haly, což umožňuje rychlejší naskladnění a vyskladnění zboží.

tisková zpráva