Soutěže

Nejlepší obkladačské realizace z keramických obkladů RAKO za rok 2015

Rčení o tom, že řemeslo má zlaté dno, platí na obkladače oceněné za nejlepší obkladačské realizace z keramických obkladů RAKO za rok 2015. Tři nejlepší odborníci byli oceněni společností Lasselsberger v březnu 2016 v rámci Valné hromady Cechu obkladačů ČR v Kralupech nad Vltavou.

„Valná hromada obkladačů je akce, na které se na jednom místě setkávají profesionálové a odborníci z obkladačského oboru. Právě proto jsme se rozhodli při této příležitosti předat vítězům, obkladačům, kteří se přihlásili do soutěže o nejlepší realizaci z obkladů RAKO, ceny za naši společnost,“ dodává Tomáš Heřman, školitel značky RAKO. Roman Pommer, prezident cechu dodává: „Spojení Cechu obkladačů ČR a značky RAKO, generálního partnera cechu je s ohledem na naše profesní zaměření více než logické. Navíc jedním z našich hlavních cílů je podpora kvalitního řemesla a to tyhle práce byly.“

Porota hodnotila celkový návrh, použití moderních keramických materiálů a především finální kvalitu zpracování. Výherci-obkladači si odnesli kromě ocenění také profesionální nářadí, se kterým jistě budou ve své perfektně odvedené práci pokračovat.

Ocenění za nejlepší realizace obdrželi:
1. místo: Jaroslav Kubíček, ČR
2. místo: Daniel Hlinčík, ČR
3. místo: Orstap – Lukáš Chlebo, SR

Jaroslav Kubíček

Další ročník obkladačské soutěže o nejlepší realizaci RAKO 2016 se brzy rozběhne, více informací najdete zde.

tisková zpráva