Projekty

Byla zahájena další etapa výstavby rezidenčního komplexu Modřanský Háj

Developer Avestus Real Estate odstartoval další etapu výstavby v rezidenčním komplexu Modřanský Háj v Praze 12. Výstavba bytových domů C a E a rodinných domů F začne již v srpnu 2016 a dokončena bude v listopadu 2017, kdy zároveň proběhne kolaudace. Noví obyvatelé se pak budou moci do svých nových domovů nastěhovat již začátkem roku 2018.

Autorem projektu Modřanského Háje je ateliér A69 – architekti, s. r. o.

Modřanský Háj, bytové domy C – vizualizaceModřanský Háj, bytové domy E – vizualizaceModřanský Háj, rodinné domy F – vizualizace

Celkově bude postaveno 32 nových bytů a 4 rodinné domy. V bytovém domě C bude k dispozici 14 jednotek o velikosti od 2 + kk do 4 + kk, kde největší byty budou dosahovat velikosti až 115 m². Bytové domy typu E nabídnou po svém dokončení celkem 18 bytů, všechny s dispozicí 4 + kk o celkové ploše téměř 120 m² a s dvěma parkovacími místy v domovní garáži s privátním přístupem pouze pro majitele bytu.

Každý byt i dům bude disponovat zahradou, ke všem bytům bude navíc náležet terasa. Poslední čtyři jednotky rezidenčních domů typu F jsou navrženy jako rodinné domy o celkové rozloze 192 m², které budou disponovat zahradou o rozloze 234 až 296 m².

tisková zpráva