Konference, semináře

Seminář Stavbyvedoucí – legislativa a praxe

Sekurkon pořádá dne 26. října 2017 seminář Stavbyvedoucí – legislativa a praxe. Seminář se koná v prostorách fimy AZ Personalistika, budova SUDOP Praha, a. s., Olšanská 1a, 130 00 Praha 3.

Seminář je rozdělen do dvou bloků. V rámci prvního bloku budou probírány jednotlivé zákonné povinnosti stavbyvedoucího a s tím spojená odpovědnost. První blok je zahájen prezentací, která je doprovázena příklady z praxe, následuje případová studie a diskuse s účastníky semináře.

Druhý blok je zaměřen na praktické řešení typických událostí ve smluvních vztazích mezi jednotlivými účastníky výstavby (objednatel, zhotovitel, subdodavatel, stavební dozor) se zaměřením na nejčastější chyby v uplatňování vzájemných nároků. Jednotlivé okruhy jsou probírány formou praktických případových studií, které řeší účastníci kursu v malých skupinkách. Následuje společné vyhodnocení řešení a doprovodný komentář lektora.

Seminář je určen pro vedoucí projektových týmů, stavbyvedoucí, stavební mistry, techniky ve stavebnictví, dozory na stavbách, širokou odbornou veřejnost

Podrobné informace a přihlašovací formulář najdete zde

mi podle podkladů pořadatele