Konference, semináře

Konference Smart Home & perspektivy IoT se blíží. Na účastníky čekají ve slosování atraktivní ceny!

Zabýváte se ve své profesi tvorbou moderního bydlení? Hledáte inspiraci nebo ukázku projektu pro své klienty? Zajímají vás praktické rady i zkušenosti z realizací chytrého bydlení? Jaké jsou nejčastější mýty, nástrahy a chyby v projektech? Jak zvýšit komfort a přitom ušetřit? Přijďte si poslechnout prezentace patnácti řečníků s víceletými zkušenostmi a dozvíte se odpovědi na tyto i další otázky z oblasti Chytrého bydlení a Internetu věcí.

Kdy a kde? Již v úterý 19. září 2017 na konferenci Smart Home & perspektivy IoT, která se letos již potřetí koná v Praze v luxusním hotelu Grandior.

Konference je sestavena ze tří tematických bloků a na konci každého bloku se můžete zapojit do společné diskuze. V závěru akce věnují partneři konference atraktivní ceny a vylosovaní účastníci tak získají produkty, které jim umožní „nastartovat“ či doplnit své chytré bydlení.

Můžete se těšit na hodnotné ceny:
– kompaktní interkom „2N® Helios IP Solo s kamerou“ od společnosti 2N Telekomunikace,
– řídicí jednotku systému „TaHoma®“ od společnosti Somfy,
– bezdrátovou sadu pro chytré bydlení „Dům pod palcem“ od společnosti Elko EP
a další ceny od partnerů konference. Účastí na konferenci získáte také jako bonus vstupenku na veletrh For Arch.  Konference je akreditována ČKA.

Přidejte se k tvůrcům chytrého bydlení a nepromeškejte příležitost být o krok napřed! Registrujte se včas! Více informací www.achb.cz/konference.

tisková zpráva

Konference Smart Home & perspektivy IoT se blíží