Projekty

Rezidenční projekt Modrý Platan

V obci Vysoký Újezd v sousedství golfového resortu Albatross vzniká rezidenční projekt Modrý Platan. Nabídne ekologické bydlení. Vedle unikátní aleje platanů na ploše 13 tisíc metrů čtverečních je připraveno 24 pozemků s moderními nízkoenergetickými domy s propracovaným designem. Počítá se s plnou občanskou vybaveností včetně základní školy a školky. Domy staví developer Getberg podle návrhu společnosti Ateliér 2.

Rezidenční projekt Modrý Platan – vizualizace

Půdorysný tvar domu je složen ze tří obdélníků, nad kterými je sedlová střecha se zaatikovými žlaby, střešní krytinu tvoří plechové tabule. Na fasádě jsou dvě barvy omítky v kombinaci s obkladem z kamene a cementotřískových desek. Domy jsou k dispozici ve dvou variantách. Obě varianty disponují užitnou plochou 130 m², dvěma podlažími a velikostí pozemku 559–585 m².

Součástí projektu je rovněž revitalizace okolí, vzniká zde park a řada odpočinkových či relaxačních zón. Autoři projektu pracují také na takzvaném „Kodexu Modrého Platanu“, v němž budou zanesena všechna zásadní pravidla lokality. A navíc každý budoucí majitel rezidenčního domu bude mít možnost sledovat právě probíhající stavbu svého domu na internetovém live streamu. Ceny domů včetně pozemků začínají na částce 6 390 000 Kč.

Rezidenční projekt Modrý Platan – vizualizaceRezidenční projekt Modrý Platan – vizualizace

tisková zpráva, wd