Průmysl a obchod

Gerflor CZ se v květnu stěhuje do nových skladových a kancelářských prostor

V termínu 24.–26. května 2017 proběhne stěhování společnosti Gerflor CZ, významného dodavatele vinylových krytin pro domácnosti i komerční objekty, do nových skladových a kancelářských prostor. Sídelní město Olomouc zůstává, nová je adresa skladu, kanceláří společnosti a showroomu – Na Statkách, Olomouc. Nové sídlo se nachází na jihovýchodním okraji Olomouce v těsné blízkosti dálničního přivaděče z Brna. Výborné napojení na dálnice ve směru na Brno, Mohelnice i Olomouc bude při distribuci zboží i při návštěvách showroomu a kanceláří společnosti velkou výhodou.

Nový sklad nabídne kapacitu 1000 paletových míst a 2800 pozic pro skladování rolí. V novém skladu bude také instalován druhý řezací stroj na rolový program, takže dojde ke zdvojnásobení výrobní kapacity řezů. Od nového skladu si vedení společnosti hodně slibuje, výrazné se navýší zejména skladové zásoby a vyšší bude i flexibilita dodávek zboží k zákazníkům. Přímo se skladem budou propojené také nové kanceláře a showroom. Z důvodu stěhování bude v těchto dnech uzavřen sklad a nebude probíhat expedice zboží, zákaznický servis bude uzavřen pouze ve středu 24. 5.

Společnosti Gerflor CZ se na českém a slovenském trhu vinylových krytin daří. Potvrdil to i průběh šesti školení, která pod společným názvem Gerflor Days organizovala společnost pro podlaháře v průběhu března a dubna 2017 v Olomouci, Plzni, Českých Budějovicích, Brně, v Říčanech u Prahy a v Trenčíně. Byl o ně velký zájem. Dopolední část se věnovala prezentaci vinylových podlah Gerflor s textilní podložkou, vinylovým dílcům Gerflor Creation a zátěžovým podlahám Gerflor (nová kolekce Mipolam Cosmo, modulární podlahy, sportovní krytiny). V odpolední praktické části měli účastníci školení možnost seznámit se s čistěním a údržbou vinylových podlah a ukázkami instalace a svařování různých typů podlah. Nemalou část praktické ukázky tvořily také rohové systémy (Corner System). Podrobněji se představila správná technika instalace a svařování vnitřních i vnějších rohů.

Školení v Českých BudějovicíchŠkolení v Plzni

tisková zpráva