Soutěže

Deska Habito má zlatou medaili ze Stavebních veletrhů v Brně

Vysokopevnostní sádrokartonová deska Habito získala nejvyšší ocenění v kategorii inovativních materiálů na Stavebních veletrzích. Obstála tak v konkurenci desítek dalších produktů prezentovaných na brněnském výstavišti a definitivně se stala žádanou novinkou letošního roku.

Vysokopevnostní sádrokartonová deska Habito získala nejvyšší ocenění na Stavebních veletrzích v Brně 2016Ocenění převzal marketingový ředitel společnosti Rigips Martin Sochor

Habito je produktem společnosti Rigips. Svými vlastnostmi tato sádrokartonová deska je schopna takřka plnohodnotně nahradit zděné příčky. Deska Habito je mimořádně pevná a odolná.

„Habito je deska, která kutilům i profesionálům dává možnosti, kterých se jim od sádrokartonu dosud nedostávalo. Proto má tento produkt takový úspěch. Je to vidět i na ohlasech zákazníků,“ řekl marketingový ředitel společnosti Rigips Martin Sochor.

Inovativnost Habita spočívá v tom, že disponuje až extrémní pevností, která umožní stavět interiérové stěny a příčky s vysokou mechanickou odolností a únosností. Do Habita lze kotvit předměty běžným vrutem bez předvrtání, bez hmoždinek a bez dodatečné nosné konstrukce. Habito má také výborné akustické vlastnosti. Proto se hodí k odhlučnění místností. Bezpečnostní příčka Habito úspěšně splnila všechna kritéria zkoušek v akreditované zkušebně. Vyrovná se tak i zděné příčce z plných cihel, co se týká bezpečnosti proti násilnému vniknutí.

Vysokopevnostní sádrokartonová deska Habito má zlatou medaili ze Stavebních veletrhů v Brně

Více informací najdete na www.pevnadeska.cz.

tisková zpráva