Konference, semináře

Pozvánka na listopadové semináře Beton University

V průběhu měsíce listopadu proběhne další část odborných seminářů Beton University. Ty každoročně navštíví několik stovek účastníků a desítky přednášejících z celého spektra stavebních profesí a firem. Letošní nový seminář „Betony pro moderní stavby a design“ osloví všechny, které zajímají moderní trendy ve stavbách i v architektuře.

Seminář poskytuje kompletní souhrn informací o betonech, u kterých je vyžadován zejména kvalitní finální vzhled konstrukce a zároveň i funkčnost a odolnost v daném prostředí. Hlavním tématem je použití betonu jako materiálu pro vyjádření záměrů architekta či designéra, jako jsou tvar, vzhled, barevnost či textura. Součástí semináře jsou zajímavá řešení konstrukcí moderních staveb a betonových prvků, kde byl použit beton v exteriérovém a interiérovém designu. Uskuteční se 3. listopadu v Praze.

Tématem další zastávky Beton University, konkrétně v Plzni (10. listopadu) a Humpolci (24. listopadu), bude „Beton a produkty pro bytovou a občanskou výstavbu“. V rámci tří tematických bloků přednášek se například bude hovořit o nejnovějších technologiích litých podlah, o využití barevných betonů při výstavbě bytových domů nebo o betonových produktech vhodných pro výstavbu rodinných domů.

Více informací o seminářích Beton University zjistíte na www.betonuniversity.cz, na Facebooku nebo na YouTube.

tisková zpráva