Konference, semináře

Pozvánka na konferenci Podzemní vody ve vodárenské praxi

OHGS, s. r. o., Ústí nad Orlicí, STUDIO AXIS, spol. s r. o., a Vodovody a kanalizace Jablonné nad Orlicí, a. s., zvou na 2. ročník konference Podzemní vody ve vodárenské praxi. Koná se 1.–2. 4. 2015 v Dolní Moravě v hotelu Vista.

Zatímco první ročník ukázal, jak široká je paleta úkolů, se kterými se musí pracovníci vodárenské a hydrogeologické profese zabývat a jak mnoho je toho ke zlepšování, druhý ročník již bude zaměřen na dva konkrétní a v současné době mimořádně frekventované okruhy: Sucho s podtitulkem Jak řešit nedostatek podzemní vody způsobený vlivem klimatického sucha a Zemské teplo s podtitulkem Jak řešit střet zájmů – vrty pro tepelná čerpadla versus ochrana podzemní vody. Prostor bude samozřejmě otevřen i pro prezentaci poznatků a zkušenosti z praktického života vodárenských společností.

V programu vystoupí naši špičkoví odborníci jak z vysokých škol a výzkumné sféry, tak z vodárenské a hydrogeologické praxe a oživením bude nepochybně prezentace aktuálních poznatků z přípravy a realizace nejvýznamnějších akcí a úkolů vážících se k nosným tématům konference, tj. zvládání sucha a nekolizního využívání tepelné energie podzemní vody a horninového prostředí.

Odborní garanti:
RNDr. Svatopluk Šeda, OHGS, s. r. o., Ústí nad Orlicí – kontakt pro přednášející:
tel.: 465 526 075
e-mail: seda@ohgs.cz

RNDr. Josef Vojtěch Datel, PhD., VÚV TGM, v. v. i., Praha
Ing. arch. Pavel Cihelka, Stavební geologie – GEOSAN, s. r. o.
RNDr. Martin Milický, PROGEO, s. r. o., Roztoky

Organizační garant – informace a přihlášky pro posluchače a firemní prezentace:
STUDIO AXIS, spol. s r. o.
Argentinská 286/38
170 00 Praha 7-Holešovice
tel.: 234 221 123–124
fax: 234 221 125
e-mail: studio@studioaxis.cz

Program konference, organizační pokyny i on-line přihlášku najdete zde.

wd