Soutěže

Vyhrajte vysokopevnostní sádrokarton v hodnotě až za sto tisíc!

Přihlaste svůj projekt na rekonstrukci interiéru do velké akce společnosti Rigips. V případě úspěchu můžete vyhrát vysokopevnostní sádrokartonové desky Habito a příslušenství až za 100 000 korun. Akce končí 31. 12. 2016!

Vysokopevnostní sádrokartonová deska Habito se vyznačuje extrémní pevností, která umožní stavět interiérové stěny a příčky s vysokou mechanickou odolností a únosnostíPodmínkou účasti je poskytnutí požadovaných údajů a zaslání podkladů, které mimo jiné zahrnují fotografie bytu před rekonstrukcí a fotografie domu zvenčí, projektovou dokumentaci, půdorys před rekonstrukcí a plánovaný půdorys po rekonstrukci a zdůvodnění, proč se dotyčný rozhodl rekonstruovat.

Odborná porota vybere celkem tři stavebníky, kterým společnost Rigips poskytne materiál (sádrokarton) na rekonstrukci dle aktuálních cen v kalkulátoru na e-shopu Rigips, přičemž upřednostněny budou rekonstrukce s největší změnou, tj. kde bude markantní rozdíl mezi stavem před rekonstrukcí a po ní. Na místě bude odborník ze společnosti Rigips, který poskytne poradenství, když to bude situace vyžadovat. Celý proces rekonstrukce bude zdokumentován ve videích a na fotografiích.

Do Habita je možné kotvit předměty běžným vrutem bez předvrtání a bez hmoždinek

Podrobné podmínky najdete na stránce společnosti Rigips. Své přihlášky můžete zasílat na e-mail: soutez@mujdum.cz do 31. 12. 2016. Samotnou rekonstrukci, jejíž celková doba trvání nesmí překročit tři měsíce, je pak třeba zahájit do 31. 7. 2017.

Vyhrajte vysokopevnostní sádrokarton v hodnotě až za sto tisícVyhrajte vysokopevnostní sádrokarton v hodnotě až za sto tisícVyhrajte vysokopevnostní sádrokarton v hodnotě až za sto tisíc

Více o vysokopevností sádrokartonové desce Habito najdete např. zde nebo zde nebo zde.

tisková zpráva, wd