Veletrhy a výstavy

Veletrh DOMOTEX 2015

Na hannoverském výstavišti proběhne od 17. do 20. ledna DOMOTEX 2015 – světový veletrh koberců a podlahových krytin. Své nové produkty a kolekce pro nadcházející sezónu tu představí na 1300 vystavovatelů z více než 60 zemí. Návštěvníci se mohou těšit na inovace a nové trendy v tomto oboru, vystavovatelé na uzavírání nových obchodů.

Po druhé bude fungovat Innovations@DOMOTEX – koncepce zajišťující lepší orientaci na veletrhu a tím snadnější navazování obchodních kontaktů na stáncích vystavovatelů. Přehlídka představuje v rámci veletrhu jedinečný formát, který kompaktně, rychle a přehledně upozorňuje na vybrané novinky. V roce 2015 bude úspěšná koncepce dále rozšířena. Poprvé budou na jedné ze tří zvláštních ploch prezentovány i novinky aplikační techniky a techniky pokládky. Budou zde soustředěny také textilní a elastické podlahové krytiny, parkety a laminátové podlahy a moderní ručně vyráběné koberce. Mezinárodně uznávaní tvůrci, architekti a designéři jako Stefan Diez, Ross Lovegrove a Roberto Palomba budou v rámci Innovations@DOMOTEX Talks diskutovat o podlahách, inovacích a možnostech jejich využití.

Na veletrhu DOMOTEX budou zastoupeny přední světové firmy, které zde budou nabízet textilní a podlahové krytin, koberce, parkety, laminátové podlahy a venkovní podlahové krytiny včetně techniky pro pokládku, péči a aplikaci.

DOMOTEX 2015 přichází i s koncepcí pro podlahářské řemeslo na míru. Od 17. do 20. ledna mohou pokladači parket a podlah, malíři, dekoratéři i zástupci obchodu informovat o trendech a novinkách. Přehlídka REFFPUNKT HANDWERK (Setkání řemesla) v hale č. 7 představí kompletní nabídku podlahářské techniky.

Návštěvníci jistě rovněž ocení širokou nabídku strojů a zařízení pro pokládku a demontáž podlah, materiálů pro pokládku, lišty a profily, povrchové lazurové barvy a další pokladačskou techniku, kterou si budou moci na místě vyzkoušet. Kromě toho mohou získat v halách č. 8 a 9 bohaté informace o parketách, dřevě a laminátových podlahách i o venkovních obkladech.

tisková zpráva