Průmysl a obchod

Projekt KOTI Hostivař byl dokončen

Společnost YIT Stavo úspěšně dokončila a zkolaudovala stavbu svého pilotního projektu na českém trhu – bytový dům KOTI Hostivař. YIT Stavo chce na vydařený projekt navázat, ve stejné lokalitě proto připravuje výstavbu dalšího rezidenčního objektu.
Bytový dům KOTI Hostivař, jehož výstavba byla zahájena v říjnu 2010, nabízí celkem 28 bytů v dispozicích 1 + kk až 4 + kk. „Úspěch projektu KOTI Hostivař jednoznačně potvrdil náš předpoklad, že kvalitní bydlení za rozumnou cenu v dobré dostupnosti centra Prahy je žádané i přes nepříznivou situaci na realitním trhu. Těsně po dokončení máme projekt z 93 % vyprodán,“ říká Vladimír Dvořák, jednatel a výkonný ředitel YIT Stavo.
V projektu převažují byty menších a středních dispozic, nechybějí však ani byty větší. Při výstavbě byl kladen důraz na kvalitní standardy a provedení i na promyšlené dispoziční řešení. Celý objekt je navíc koncipován jako nízkoenergetický s průkazem energetické náročnosti budovy B. Projekt má pět nadzemních podlaží, parkovací stání jsou situována do podzemí. Vybrané byty jsou dle tradic finského bydlení vybaveny infrasaunou. U dalších nechybějí předzahrádky, terasy či balkóny. K dispozici jsou rovněž sklepní kóje. Pod architektonickým návrhem celého projektu je podepsán ateliér Hlaváček & Partner.
tisková zpráva