Soutěže

Chapman Taylor získal již popáté titul Architektonická firma roku střední a východní Evropy

Studio Chapman Taylor bylo zvoleno Architektonickou firmou roku (Architectural Firm of the Year) v rámci CEE Retail Real Estate Awards za komerčně úspěšné projekty v oblasti retailu a polyfunkčního využití napříč regionem střední a východní Evropy.

Toto ocenění bylo uděleno zejména za odbornost při navrhování projektů v oblasti retailu z dílny Chapman Taylor v Praze a Varšavě. O vítězi rozhodovala porota složená z 34 předních odborníků působících v realitním sektoru ve střední a východní Evropě.

Aleksandra Zentile-Miller, ředitelka architektonického studia Chapman Taylor ve Varšavě přebírá cenu Architektonická firma roku střední a východní Evropy

Cena byla předána Aleksandře Zentile-Miller (na fotografii), ředitelce architektonického studia Chapman Taylor ve Varšavě, během slavnostního vyhlášení v hotelu Intercontinental, jehož se zúčastnilo 450 odborníků realitního průmyslu ze střední a východní Evropy. Chapman Taylor získal toto ocenění za posledních šest let popáté.

Již dříve v tomto roce projekt Global Harbor Shanghai získal cenu Nejlepší retail architektura ve světě (Best Retail Architecture in the World) v rámci International Property Awards. Toto prestižní ocenění bylo předáno během slavnostního ceremoniálu v Dubaji, jehož se zúčastnili zkušení delegáti reprezentující to nejlepší z developerské, designérské a architektonické práce z celého světa.

Společnost Chapman Taylor byla založena v roce 1959 a v současné době provozuje 20 regionálních architektonických studií v Evropě, Asii, na Blízkém východě a ve Střední a Jižní Americe. Studio realizovalo 2000 projektů v 90 zemích a obdrželo více než 200 architektonických ocenění. Chapman Taylor se specializuje na obchodní, volnočasové, hotelové, rezidenční, kancelářské a dopravní projekty a jejich kombinace při vytváření příjemného prostředí pro život a práci.

tisková zpráva