Konference, semináře

Diskuse Plácek, park a tržiště. Co je a není veřejný prostor?

ČKA pořádá v rámci doprovodného programu České ceny za architekturu panelovou diskusi s tématem Plácek, park a tržiště. Co je a není veřejný prostor? Diskuse proběhne 14. června 2016 od 16 h v pražském DOX – Centru současného umění. Na akci vystoupí porotci České ceny za architekturu (ČCA) Martin Rein-Cano a Miriam Lišková. Dalším diskutujícím bude krajinářský architekt Vladimír Sitta. Debatu moderuje Karolína Vránková z Respektu.

Panelová diskuse s tématem veřejného prostoru si bude klást otázky typu, co je a co není veřejným prostorem, ukáže příklady dobré i špatné praxe. Současně bude reflektovat pestrou škálu děl přihlášených do 1. ročníku ČCA.

Každý účastník akce obdrží Bulletin ČKA s tématem ČCA, který zároveň slouží jako katalog všech 475 děl přihlášených do soutěžní přehlídky. Vstup na diskusi je zdarma, účast potvrzujte na e-mail: cena@cka.cc.
Tlumočení z anglického jazyka je zajištěno.

Panelová diskuse předchází Nominačnímu večeru ČCA, na němž bude představen užší výběr děl vybraných mezinárodní odbornou porotou. Akce proběhne od 19.30 h v La Fabrice.

tisková zpráva