Průmysl a obchod

Nicoll spouští nové webové stránky

Společnost Nicoll Česká republika, která až do letošního roku na trhu působila pod názvem Glynwed, spouští nové webové stránky, a to hned dvoje. Děje se tak v souvislosti se změnou jména i korporátní identity a ve snaze přinášet informace svým zákazníkům přehledně a také s využitím moderních nástrojů.

Nové webové stránky najdete na adresách www.nicoll.cz a www.aliaxis-ui.cz. Na www.nicoll.cz jsou všechny potřebné informace o firmě a o výrobcích z oblasti vnitřních instalací a sanity a také o hospodaření s dešťovou vodou a o venkovním odvodnění.  Dále se dozvíte a o službách, technické podpoře a můžete si prohlédnout zajímavá montážní videa a také referenční stavby. V patičce stránek se můžete přihlásit k odběru firemního zpravodaje a dalších informací ze společnosti Nicoll.

Nicoll spouští nové webové stránkyNicoll spouští nové webové stránky

Na stránkách www.aliaxis-ui.cz najdete všechny informace věnované sortimentu elektrotvarovek FRIALEN a FRIAFIT, tvarovek na tupo a dále svářečkám a montážnímu příslušenství. Kromě toho zde jsou informace o průmyslových potrubních systémech a nabídce čerpadel a armatur. Také na těchto stránkách najdete informace týkající se služeb a technické podpory včetně informací o půjčovně montážního příslušenství a o servisu.

Nové webové stránky byly vytvořeny s maximální snahou přehledně informovat o sortimentu výrobků a také poskytnout kvalitní technickou podporu v podobě CAD detailů, kalkulátorů, technických podkladů a videí. Jsou také prezentací referenčních projektů Nicoll.

Pro další zlepšování stránek firma uvítá vaše poznámky.

tisková zpráva