Průmysl a obchod

Ciur představil nový ceník produktů Pro clima

Vysoce výkonné parobrzdné fólie, vnější difuzní fólie či lepidla a lepicí pásky pro neprodyšné spoje a řadu dalších řešení pro bezchybnou izolaci domu obsahuje nový ceník produktů Pro clima®. Systémy Pro clima® zajišťují naprosté utěsnění objektu, aniž by zbavovaly dům schopnosti „dýchat“. Zajišťují maximální ochranu proti poškození konstrukce a izolace působením vlhkosti, zvyšují tepelnou i akustickou účinnost izolace.

Všechny komponenty systémů Pro clima® jsou v ceníku přehledně rozčleněny do několika kategorií. Tou první je vnitřní neprodyšná izolace, kam spadají parobrzdné pásoviny, sanační tapety či vzduchotěsné membrány. Následují vzduchotěsné vnější difúzní folie řady Solitex. Kategorie spojovacích materiálů je dále rozčleněna na neprodyšné lepící tmely, lepicí pásky, záplaty či manžety a řešení detailů (jako jsou samolepicí rohy pro vnitřní či vnější těsnění, montážní lišty či třeba vzduchotěsnicí průchodky).

Každý produkt v ceníku je opatřen podrobným popisem vlastností a zároveň s vymezením oblasti jeho použití. Nechybí ani tabulka s přesnými technickými údaji, zcela transparentní je také uvádění ceny (za kus i za balení výrobku). Součástí ceníku jsou také kontakty pro objednání kteréhokoli z produktů či sjednání technické konzultace s odborníky.

Celý ceník je ke stažení zde. Další informace naleznete na www.pro-clima.cz nebo www.compri-izolace.cz.

podle podkladů společnosti CIUR