Projekty

Amesbury zahájí stavbu projektu Viladomy Plzeň-Křimice

Developer Amesbury zahájí v prosinci stavbu projektu Viladomy Plzeň-Křimice. Projekt nabízí potřebnou občanskou vybavenost v dosahu města a je dobře dostupný. V první etapě zde vzniknou čtyři viladomy, dva bytové domy a přes 3000 m² zeleně s dětským hřištěm. Dokončení se plánuje na červen příštího roku. Exkluzivním prodejcem projektu je plzeňská pobočka RSČS/RKI.

Autorem projektu je pražská společnost AAPP, architektonický ateliér Petr Průša. Viladomy budou obsahovat celkem 16 dvoupodlažních bytů s dispozicemi 4 + kk, vždy po čtyřech v každém z nich. Každý byt má vlastní vchod, pozemek, zahradu, půdu a klienti si mohou přikoupit také parkovací místo. Jde o téměř stometrové byty mezonetového typu. Zahrady mají velikost od 55 do 131 m².

Viladomy Plzeň-Křimice – vizualizace

Ve dvou bytových domech vznikne celkem 14 jednotek. Dispozice bytů se pohybují od 1 + kk o výměře 35 m² až po 100metrové 4 + kk. K většině z nich náleží sklepní kóje a velký balkon. Byty v nejvyšších patrech disponují krásnou terasou s výhledy do okolí a jednotky v přízemí zase vlastní předzahrádkou o velikosti až 170 m².

tisková zpráva, wd