Projekty

Projekt Bydlení Svinov v Ostravě byl zkolaudován

Bydlení Svinov je novým rezidenčním projektem developerské společnosti Harmonie Ve Vilách (potažmo Realitní společnosti ČS). Generálním dodavatelem stavby bytového domu byly Pozemní stavby Jihlava. Autorem architektonického návrhu je Atelier RodArch z Jihlavy.

Byty jsou po kolaudaci připraveny ke stěhování nových majitelů. Ti si mohou vybírat z celkem 33 jednotek rozmístěných do pěti nadzemních podlaží. Dispozičně jsou řešeny od 2 + kk až po 4 + kk a mají rozlohu 40 až 104 m². V jednotlivých bytech, které mají promyšlené dispozice s dostatkem úložných prostor a kvalitními standardy, se podařilo dosáhnout velké světlosti i v zimním období. Součástí většiny bytů jsou terasa či balkon. K jednotkám v přízemí náleží oplocené předzahrádky o velikosti až 190 m².

Projekt Bydlení Svinov v Ostravě byl zkolaudovánProjekt Bydlení Svinov v Ostravě byl zkolaudován

Exteriér domu se zase vyznačuje originálním architektonickým řešením, kdy celistvý blok, jakoby obestavěný dvěma přístavbami, dal šanci vytvoření velkých teras. Zajímavě působí i barevné sladění fasád těchto pohledově oddělených částí domu.

tisková zpráva, wd