Konference, semináře

Pozvánka na odbornou stavební konferenci

Společnost DEK pořádá 16. 4. 2015 v rámci Dne stavařů v Cinema City Letňany odbornou stavební konferenci. Konference je určena pro nejširší technickou veřejnost, především pro projektanty, kteří se zajímají o problematiku obalových konstrukcí staveb, šikmých i plochých střech, fasád, izolací suterénů i jiných stavebních konstrukcí, nových i starých. Do programu konference budou tradičně zahrnuty analýzy zdokumentovaných vad konstrukcí.

Formát odborné konference bude umožňovat sestavení programu podle osobních preferencí každého účastníka. Ve dvou hlavních sálech poběží přednášky nosných témat konference v následujících blocích:
• Defekty staveb,
• Navrhování staveb,
• Stavební fyzika,
• Nové trendy ve stavebnictví.

V dalších sálech budou probíhat navazující odborné přednášky, diskuse a workshopy. Mezi sály bude možné přecházet, přestávky budou společné.

Odborníci vystupující na konferenci se zabývají stavbami v různé fázi výstavby, přinesou tak do uvedených bloků různý pohled na danou problematiku. Účastnit se budou odborníci z projekce, přípravy i kontroly staveb. Zajímavé také bude právnické okénko nebo zkušenosti z praxe soudních znalců. Závěry z bloku defekty a navrhování staveb budou diskutovány se zúčastněnými odborníky na veřejné diskusi. Účastníci konference obdrží sborník přednášek v podobě zvláštního čísla časopisu DEKTIME.

Podrobnosti včetně on-line přihlášky najdete zde.

wd