Soutěže

Soutěž Art of Zinc 2014

Společnost RHEINZINK vyhlásila druhý ročník soutěže Art of Zinc pro klempíře – zpracovatele titanzinku.

Cílem soutěže je ocenit a podpořit kvalitní zpracovatele titanzinku, pro které je i v dnešní nejednoduché době kvalita odvedené práce na prvním místě. Kvalita má svoji cenu a šetřit na ní je krátkozraký přístup, který se z dlouhodobého hlediska nevyplatí.
První ročník soutěže proběhl v roce 2013. Do soutěžních kategorií Střecha, FasádaKlempířský detail bylo přihlášeno téměř 50 objektů. Mimoto byla vyhlášean i mimořádná kategorie Srdeční záležitost pro objekty starší dvou let, do níž bylo přihlášeno dalších 30 objektů.
Zájem realizačních firem o soutěž byl mimořádný a úroveň zpracování materiálu na přihlášených objektech vysoká. Díky soutěži se zviditelnila řada kvalitních realizací z celé republiky, které dělají čest klempířskému řemeslu.
Soutěž je určena pro realizátory – klempířské firmy. Je vyhlášena jako veřejná a je otevřena všem, přihlásit se může právnická i fyzická osoba.
 
Kategorie soutěže
1. Střecha – přihlásit lze jakoukoliv střechu bez omezení tvarů, techniky, typu materiálu, novostavbu i rekonstrukci.
2. Fasáda – přihlásit lze jakoukoliv fasádu bez omezení tvarů, techniky, typu materiálu, novostavbu i rekonstrukci.
3. Klempířský detail – přihlásit lze kvalitně zpracované řešení detailu střechy či fasády, zajímavý klempířský prvek, klempířsko-umělecký výrobek.
4. Těžký kalibr – v nové kategorii soutěže zvítězí zpracovatel největšího množství titanzinku RHEINZINK v tomto roce.
 
Podmínky pro přihlášení a podrobné informace o soutěži najdete zde. O přihlášku si můžete napsat na info@rheinzink.cz.
podle podkladů firmy RHEINZINK