Projekty

Rezidence 4Blok v Praze-Vršovicích

Developerská skupina Crestyl zahájila stavbu rezidenčního projektu 4Blok v prostoru bývalého areálu Tesla v pražských Vršovicích. Byly spuštěny demoliční práce, po nich bude následovat samotná výstavba. Rezidence 4Blok nabídne nadstandardní prostorné bydlení. Vyrostou zde čtyři bytové domy s celkem 210 byty s dispozicemi 1 + kk až 5 + kk, mezi nimiž bude zahrada s březovým hájem. Projekt by měl být dokončen do roku 2017.

Děti potěší venkovní herní prvky, aktivní obyvatelé ocení kryté stojany na kola a místnost určenou k mytí psů či kol v každém vchodu. Všechny byty budou mít balkón, terasu či vlastní předzahrádku. Místa k parkování poskytne podzemní parkoviště.

Rezidence 4Blok v Praze-Vršovicích – vizualizaceRezidence 4Blok v Praze-Vršovicích – vizualizace

Autorem celé stavby je architektonická kancelář David Chmelař architekti, která svým smyslem pro detail docílila moderního a přitažlivého designu nabízených bytů. Celkový styl stavby odkazuje na skandinávský design, který vyniká svou nadčasovou krásou a lehkostí v kombinaci s funkčností. Hojně využívá přírodních materiálů, především dřeva, a klade důraz na minimalismus, díky kterému je výsledný dojem vzdušný a uvolněný. Ke standardu každého bytu proto patří dřevěné podlahy a okenní rámy, keramická dlažba v koupelně a na balkóně a velká francouzská okna.

tisková zpráva, wd