Aktuality

Den architekury a Film a architektura

kruh.info

Milí příznivci architektury a umění,

festivaly Den architektury a Film a architektura jsou tu za méně než měsíc a my představujeme letošní program. Oba festivaly nabídnou komentované prohlídky a projekce i speciální doprovodné akce a konání na specifických místech.

Podívejte se, co vás čeká!

FESTIVAL DEN ARCHITEKTURY

Objevte skrytá a zapomenutá místa, městskou divočinu, bizarnosti ve veřejném prostoru, ukryté architektonické skvosty i známé stavby z nových úhlů pohledu. Letos jsme pro vás společně s našimi partnery připravili přes 400 akcí ve více než 120 městech po České republice a na Slovensku. Letošní 14. ročník festivalu je ve znamení Franze Kafky, Karla HubáčkaFrantiška Maxmiliána Kaňky, jejichž výročí si letos připomínáme, i současné architektury. 

V nabitém programu najdete exkurze do běžně nepřístupných budov – Hurá dovnitř!komentovky a procházky za architekturou s výkladem odborníků na dané téma, přednáškycyklovyjížďkydivadelní představeníkoncertyvýstavy, ale i třeba performativní instalaci s prvky světelného designu v momentálně nepřístupné Staroměstské tržnici v Praze, která čeká na svoji proměnu. Dále architektonický pub kvízgamingovou performance ve Strakonicích, nebo akce a workshopy pro děti.

Na některé akce je potřeba předchozí rezervace. Vybrané akce v regionech je možné rezervovat již nyní, u ostatních rezervace spustíme 15. září v 18.00.

kruh.info

Přidejte komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*