Aktuality

Okna ARTEVO získala titul „Best of the Best“


REHAU Window Solutions získává cenu Iconic Award 2024 za prémiový okenní systém ARTEVO

Společnost REHAU Window Solutions dosáhla významného úspěchu s prémiovým okenním systémem ARTEVO, který přináší dokonalost v designu oken. Tento systém, který byl přihlášen do prestižní soutěže Iconic Award 2024, si nedávno vysloužil ocenění „Best of the Best“ v kategorii „Výrobek – stavební technologie“. Porota soutěže, jež oceňuje pouze několik nejlepších produktů mezi mnoha přihlášenými, uznala výjimečnou kvalitu a inovativnost produktu ARTEVO. REHAU Window Solutions tak získala zasloužený titul jednoho z vítězů.

Architekti i projektanti využívají výhod okenního systému ARTEVO. 

„Ocenění Iconic Award 2024 opět potvrzuje, jaké přínosy ARTEVO přináší architektům a designérům. Inovativní okenní systém se může pochlubit 360° výkonem, vynikající stabilitou díky kompozitnímu materiálu RAU-FIPRO X s obsahem skelných vláken a mimořádně tenkými profily, které umožňují maximální přísun přirozeného světla,“ říká Frank Zimmermann, technický ředitel (CTO) společnosti REHAU Window Solutions. „Toto ocenění mě obzvlášť těší, protože odráží naši snahu o vývoj vysoce udržitelného produktu. ARTEVO, certifikované pro pasivní domy, přispívá k významným energetickým úsporám během provozu budov. Použití až 75 % recyklovaného materiálu, omezení ocelových výztuh a možnost recyklace odlišují ARTEVO od jiných produktů v oblasti udržitelnosti,“ vysvětluje Zimmermann. „Kromě toho je tato cena také uznáním pro náš projektový tým, který úzce spolupracoval s našimi vybranými partnery,“ dodává Zimmermann.

ARTEVO: symbol technologické odbornosti, inovací a pokroku v oblasti špičkových oken

„ARTEVO je díky svému modernímu a nadčasovému designu již dnes považováno za ikonu. Prémiový systém 360° představuje vrchol technologické odbornosti a spojuje inovace s pokrokem. Výsledkem jsou okna dovedená k dokonalosti, která přinášejí hodnotu každému profesionálovi v oblasti oken. Ocenění Iconic Award jen potvrzuje, jak může ARTEVO výrazně posílit marketingové a prodejní aktivity našich partnerů a zákazníků. REHAU Window Solutions nadále zůstává klíčovým hráčem a tvůrcem úspěšných obchodních modelů v oboru, a spolehlivým prémiovým partnerem pro udržitelný a nadčasový design,“ říká Peter Kotzur, marketingový ředitel REHAU Window Soutions.

Prestižní ocenění udělované Německou radou pro design vyzdvihuje nejvýznamnější úspěchy v architektuře, inovativní přístupy k přestavbám a revitalizacím, průlomové interiérové a produktové designy, excelentní marketingové strategie a materiály šetrné k životnímu prostředí. Každý rok porota vyznamenává výjimečné a komplexní projekty v oblastech městského a architektonického designu, interiérové architektury, produktového designu a komunikace značky.