Veletrhy a výstavy

IZOS na veletrhu For Arch 2024: Přijďte objevit novinky v chytrém zasklení

Ani letos nebude chybět na veletrhu For Arch největší český výrobce izolačních skel společnost HELUZ IZOS, která se představí celou řadou produktových novinek a inovací v oblasti chytrého zasklení. Veletrh proběhne v pražských Letňanech od 17. – 21. září 2024.

Expozici izolačních skel IZOS můžete navštívit v hale 2 na stánku 2B09 s novinkami.:

  • Nejširší certifikovanou řadu akustických skel v ČR: Nabízíme řešení pro snížení hluku s akustickými skly v rozmezí od 33 do 52 dB. Ucelená řada akustických izolačních skel IZOS Acoustic byla laboratorně odzkoušena v ITC.
  • Obohacenou řadu bezpečnostních skel o skla protipožární: Kromě skel tvrzených (ESG), vrstvených (VSG) a vrstvených bezpečnostních skel s tabulemi z tvrzených skel (VSG-ESG) v třídě 1B1 a P2A – P5A, která poskytují ochranu proti nežádoucímu proniknutí z exteriéru, proti poranění v interiéru a navíc i 100% ochranu proti škodlivému UV záření, nově řadu IZOS Protect rozšiřujeme o protipožární skla v třídách E, EI a EW.
  • Selektor skel IZOS: Inovativní nástroj nejen pro odborníky, který usnadňuje výběr správného typu skla pro konkrétní potřeby již ve stadiu přípravy projektu. Vhodná pomůcka pro projektanty a energetické specialisty při hledání vhodných typů zasklení pro jejich konkrétní stavby.
  • Novinkou je systémové řešení pro lepení dekoračních skel v interiéru i exteriéru: Tento systém je navržen tak, aby fungoval v suchých i vlhkých interiérech, bez viditelného lepení na podklad. Rovněž spolehlivě funguje při aplikaci na venkovní fasády. 
  • Rozšířenou kolekci digitálně potištěných skel IZOS Design: Kreativní možnosti pro personalizaci a zkrášlení prostoru.

Nebudou chybět ani informativní a názorné expozice určené zejména pro potencionální zájemce o optimální zasklení:

  • Interaktivní produktová stěna energeticky chytrého zasklení s IZOS Energy+ a IZOS SHADOW
  • Kalkulačka úspor pro výpočet úspor spotřeby energie při použití různých typů a skladeb izolačních skel. 

Pro širokou veřejnost máme připravenu soutěž o obrazy s vlastním motivem vytištěným digitálním tiskem na sklo Vyfoť sklo a dostaneš sklo.

Neváhejte a napište si o elektronickou vstupenku zdarma na: stejskalova@heluzizos.cz

Těšíme se na vás na veletrhu For Arch 2024!

Přidejte komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*