Materiály

Rekonstrukce golfového areálu s odvodněním MEA

Foto: Agel Golf Mstětice, MEA Water Management 

V golfovém areálu nedaleko Prahy byla nedávno dokončena rekonstrukce budov a přilehlých prostor. Proběhla zásadní úprava dispozice objektu pro snazší provoz a pohyb osob.

Parter před restaurací byl také zrenovován. Součástí splnění požadavků bylo i skryté štěrbinové odvodnění z nerezu MEA TopSlot. Na povrchu je viditelná pouze úzká nerezová štěrbina, která odděluje dlažbu parteru od chodníku. 

Linie krytu je široká jen 2 cm. Na první pohled není poznat, že se jedná o odvodnění s velkokapacitním žlabem MEARIN z odolného SMC kompozitu. Naprosto hladký povrch štěrbiny bez ostrých hran a koutů zabraňuje usazování sedimentů a umožňuje velmi rychlé a efektivní čištění.

Ve zrenovované budově klubovny v areálu Agel Golf Mstětice je nová nejen restaurace s barem z dvě stě let starého dubu, ale i moderní kuchyně a luxusní spa. 

Foto: Agel Golf Mstětice, MEA Water Management 

Kuchyňská technologie je doplněna o nerezové odvodnění a odlučovač tuků pro gastro provozy od MEA Water Management. Odlučovače tuků separují oleje a tuky z odpadních vod a zabraňují ucpání kanalizační sítě, případně chrání účinnost čističek odpadních vod.

Golfový areál zrenovoval také parkoviště pro osobní vozy. Jeho odvodnění zajišťují žlaby MEA SV 1500 s ochrannou hranou z žárově pozinkované oceli. Tyto multifunkční žlaby se používají pro odvodnění parkovišť, náměstí, pěších zón, nákupních center i městské komunikace.

www.mea-odvodneni.cz