Materiály

ANHYMENT®

Lití podlahy samonivelačním potěrem ANHYMENT

je litý anhydritový potěr představující vyspělou generaci podlahových hmot pro vnitřní použití především v rodinných domech, ale i v bytové a občanské výstavbě. Vyniká vysokou tekutostí a absencí pórů, takže dokonale vyplní veškeré prostory mezi trubkami či kabely podlahového topení. Dochází tak k rychlejšímu průchodu tepla konstrukcí a ke snížení nákladů na vytápění.

ANHYMENT je vyráběný v souladu s požadavky ČSN EN 13813. Umožňuje provedení podlahové konstrukce s tolerancí rovinnosti ±2 mm na 2 m. Vytváří tedy optimálně rovnou plochu pod finální nášlapnou vrstvu, a to bez nutnosti vyztužení.

Hotová podlaha z potěru ANHYMENT

Výroba a doprava na stavbu

ANHYMENT se vyrábí pomocí moderní, počítačem řízené technologie. Na stavbu se dopravuje z betonárny autodomíchávačem, nebo jej lze dodat mobilním výrobním zařízením BREMAT. Tato linka vyrobí přímo na stavbě až 7 m3 anhydritové směsi za hodinu. Ukládka probíhá čerpáním, na místě nezůstávají zbytky nespotřebovaného materiálu. BREMAT je výhodný pro rekonstrukce s nerovným podkladem, kde se těžko stanovuje potřebný objem materiálu potěru. Na stavbě není potřeba mít zdroj elektrické energie ani pro BREMAT, ani pro standardní dodávku potěru „mixem“.

Dodávka materiálu pro realizaci lité podlahy je možná díky síti betonáren a BREMATu po celé ČR.

Více informací na www.lite-smesi.cz