Soutěže

Vyhlášení Life Challenge 2016 se blíží – hlasujte pro evropskou fasádu roku

Společnost Baumit, inspirovaná národními soutěžemi Fasáda roku, vyhlásila v roce 2014 celoevropskou soutěž Baumit Life Challenge – evropskou cenu Fasáda roku. Do soutěže rozdělené na šest kategorií je přihlášeno téměř 300 objektů, posuzovat bude nezávislá odborná porota složená z 12 uznávaných architektů Evropy. Vítěz každé kategorie získá finanční odměnu ve výši 6666 eur. Vyhrát ale můžete i vy.

Klikni – hlasuj – vyhraj
Na internetových stránkách soutěže zde si prohlédněte přihlášené objekty a ohodnoťte je. Můžete vybírat z možností OK – LIKE – SUPER (dobrý – hezčí – nejlepší). Vedle galerie obrázků naleznete informace a krátký popis objektu. Baumit nabízí dvě možnosti hlasování. Můžete hlasovat buď anonymně, anebo veřejně. Pokud hlasujete anonymně, nikdo nebude znát způsob vašeho hlasování, ovšem v tomto případě se vzdáváte šance na výhru. Pokud však poskytnete své jméno, adresu a profesi, máte šanci vyhrát.

Vítěz veřejného hlasování bude pozván k účasti na galavečeru Life Challenge spojeném s vyhlášením vítězů, a to v Galería Cristal v prostorách Palacio de Cibeles 2. června v Madridu! Vítěz vyhrává let do Madridu s ubytováním na dvě noci v senzačním 4hvězdičkovém hotelu pro dvě osoby, včetně nákladů. Mimo to bude samozřejmě také hostem Baumitu na galavečeru.

Veřejné hlasování bude ukončeno 4. května 2016 ve 12 h.

wd s použitím podkladů společnosti Baumit