Projekty

Začíná další fáze projektu Zámecké zahrady ve Vysokém Újezdu

Developerská skupina Crestyl rozšiřuje svůj projekt Zámecké zahrady. Přímo v centru obce Vysoký Újezd postaví dva nízkopodlažní bytové domy, které nabídnou celkem 28 bytů, a dále 36 řadových rodinných domů. Součástí nové fáze projektu bude občanská vybavenost pro celou obec, kde se v rámci šesti komerčních jednotek pro obchody a služby počítá se supermarketem, drogerií, restaurací nebo kavárnou. V jednání je i pošta.

Začíná další fáze projektu Zámecké zahrady ve Vysokém ÚjezduZačíná další fáze projektu Zámecké zahrady ve Vysokém ÚjezduZačíná další fáze projektu Zámecké zahrady ve Vysokém Újezdu

Výstavba této centrální části bude zahájena ještě letos a její dokončení je naplánováno na konec příštího roku. Celý rezidenční projekt Zámecké zahrady dále zahrnuje hotové rodinné domy, navržené vily na klíč i samostatné pozemky.

„Připravili jsme ucelenou koncepci městského centra, která zahrnuje obchody, služby, ale i malé bytové domy, které do centra bezpochyby patří,“ říká Omar Koleilat, generální ředitel skupiny Crestyl.

Na projektu se podílí přední čeští architekti, kteří dbají na čistotu zpracování a jedinečný design skloubený s funkčností i pohodlím. Převládá zde cit pro detail a vytříbený styl, nadstandardní kvalita materiálů a především trvalá hodnota nepodléhající módním vlnám.

tisková zpráva