Veletrhy a výstavy

Veletrhy Marmomacc a Abitare Il Tempo 2015 opět společně

Letos se opět spojí dva nejnavštěvovanější italské veletrhy Marmomacc a Abitare Il Tempo. Konají se od 30. září do 3. října 2015 ve Veroně. Marmomacc je prestižní přehlídkou přírodního kamene, jeho opracování a designu, Abitare Il Tempo se zaměřuje na interiérový design, bytové doplňky a nábytek. 

Jako každý rok představí Marmomacc profesionálům v oboru stavebnictví a kamenictví, architektům a designerům mramor v celé škále možností jeho zpracování.

V roce 2014 veletrhy navštívilo okolo 65 000 návštěvníků ze 145 zemí, což je o 25 % více než v předchozím roce.

Pro obě události bude k dispozici jedna výstavní hala a doprovodí je široký program konferencí, workshopů, výstav a instalací. Letošní Marmomacc se opírá o čtyři hlavní pilíře: architektonické a designové události, ocenění a soutěže, výstavy a fórum a učení a trénink. Akce jako technické semináře či programy pro architekty se konají pod záštitou Marmomacc Stone Academy. Odborná porota složená z odborníků v dané oblasti udělí prestižní ceny International Award Architecture in StoneBest Communicator Award. Stejně tak je možné navštívit řadu setkání a seminářů, zaměřených na interiérový design a inovativní, experimentátorský přístup k interiérovému designu.

Více informací o veletrzích najdete na www.marmomacc.comwww.abitareiltempo.it.

tisková zpráva