Průmysl a obchod

Window Holding otevřel v Praze nové obchodní zastoupení pro značku Vekra

Společnost Window Holding, největší tuzemský výrobce oken a dveří, otevřela v pondělí 24. 11. 2014 v pražských Vysočanech nové obchodní zastoupení – největší, jaké má v ČR – pro výrobky značky Vekra. Ve výstavní galerii s plochou 350 m² je instalováno 60 funkčních vzorků – kromě oken nově také garážová vrata a především interiérové i vchodové dveře. Jedná se o první obchodní zastoupení tzv. nového typu (formátu). Podobná budou na jaře příštího roku otevřena v Brně, v Ústí nad Labem a v Českých Budějovicích.

Za zvláštní zmínku stojí novinka značky Vekra – interiérové dveře, a to i s možností výroby designu na míru. Jinak zde najde zákazník klasická okna z plastu i ze dřeva, z dřevohliníku nebo hliníku, ale také velkoformátové zdvižně posuvné dveře pro bezbariérové spojení interiéru a exteriéru.

Nové obchodní zastoupení pro značku Vekra v PrazeNové obchodní zastoupení pro značku Vekra v PrazeNové obchodní zastoupení pro značku Vekra v Praze

„Chceme, aby si návštěvníci mohli naše výrobky osahat a vyzkoušet, poradit se na místě s odborníkem, který jim odpoví na jejich otázky. Naší prioritou je spokojený a informovaný zákazník,“ říká Jan Tušl, člen představenstva Windows Holding, a. s., pod níž spadá značka Vekra.

„Zajímavostí ve vybavení našeho nového obchodního zastoupení je i praktická ukázka zvukověizolačních oken, voděodolnost nebo odolnost proti nárazu. Zákazníci si je tu mohou vyzkoušet,“ říká Aleš Kotěra, obchodní ředitel Window Holding, a. s.

wd s použitím podkladů společnosti Window Holding