Průmysl a obchod

EGGER aktualizoval svou aplikaci Konstrukční katalog

Řešení stavebních konstrukcí ve 3D s výrobky EGGER nabízí aplikace Konstrukční katalog – nyní nově aktualizovaná. Stavební konstrukce ze dřeva v sobě nesou velké množství detailů. Aplikace jich má po aktualizaci ještě více díky novým funkcím.

Veškeré konstrukce stěn, stropů a střech, které lze vyrobit pomocí stavebních výrobků EGGER, jsou v aplikaci vizualizovány ve formátu 3D. Složité konstrukční detaily si můžete prohlížet ze všech stran – získáte tím kompletní náhled na jednotlivé části projektu.

Přehled všech aktualizací:
Veškeré informace o materiálech a odkazy na standardy uvedené v aplikaci byly revidovány a aktualizovány. Od této chvíle si můžete snadno ukládat svoje nejčastěji prohlížené detaily pomocí funkce Oblíbené položky. Všechny oblíbené položky naleznete v obsahu seřazené podle čísla položky. Pomocí odkazu v aplikaci máte rovněž přímý přístup k dalším informacím o jednotlivých výrobcích. A díky přímému přístupu ke kameře ve vašem zařízení je nahrávání vašich nejlepších případových studií nyní ještě jednodušší.

Zjistěte více o nových funkcích a stáhněte si novou aplikaci Konstrukční katalog přímo v obchodech Apple App Store, Google Play nebo Windows Store.
Všechny struktury a položky aplikace najdete také jako souhrn v souboru PDF Konstrukční katalog EGGER. Získáte zde i obecné informace o dřevěných rámových konstrukcích, projektování nosné konstrukce a informace o tepelné, protihlukové a protipožární ochraně.

podle podkladů společnosti EGGER CZ