Veletrhy a výstavy

KPP se opět představí na For Arch

V duchu hesla „Neprodáváme jen podlahy, ale celý interiér“ se na největším stavebním veletrhu For Arch v Praze-Letňanech, představí přední český výrobce a dovozce podlahových krytin společnost Kratochvíl parket profi. Luxusní dřevěné podlahy Kährs či ekologický program zdravých krytin Wineo Purline bude KPP prezentovat na společném stánku spolu s firmami a designovými značkami, jako jsou Hanák Nábytek, spotřebiče Miele, svítidla Brokis a Koupelny Elements.

Ze sortimentu KPP budou k vidění nové kolekce luxusních dřevěných podlah Kährs či ekologický program zdravých krytin Wineo Purline. Společnou prezentací Kratochvíl parket profi naváže na koncept, který realizoval už svým novým showroomem v jednom z největších interiérových center u nás Hanak Forum v Praze-Čestlicích. V něm si zákazník může na jednom místě barevně i materiálově sladit podlahu, kuchyň, dveře a další vybavení, protože kromě výrobce kuchyní, dveří a nábytku společnosti Hanák a právě KPP jsou v interiérovém centru zastoupeni i prodejci keramických obkladů a sanity.

„Na veletrh For Arch se vracíme v návaznosti a jako završení našich investic za poslední rok v Praze, kde jsme otevřeli zmiňovaný showroom v Praze-Čestlicích a potom logistické centrum v Horních Počernicích. Zde se také zrodila myšlenka společné prezentace interiérových firem,“ komentoval prezentaci na For Arch a For Interior Petr Kratochvíl, zakladatel společnosti KPP.

Stánek společnosti KPP – vizualizace

Stánek společnosti Kratochvíl parket profi najdete na veletrhu For Arch (18.–22. září) v Letňanech v hale 2 pod č. 9.

Další informace najde na www.kpp.cz.

tisková zpráva